Dimlite és az ő elveszett albumai

Dimlite-ról már volt alkalmam ódákat zengeni a pár hónappal ezelőtti hip-hop metszet kapcsán, talán már ott is ki lehetett szagolni, hogy vele kapcsolatban undorítóan elfogult vagyok. Mindenesetre én az óta is azon a véleményen vagyok, hogy mindkét Sonar Kollektiv-os albuma, illetve az itt-ott megjelenő egy-egy zeneszámai, átiratai is mind csupa-csupa gyöngyszemek, a Misel Quitno néven kiadott albumáról nem is beszélve. Sajnos azonban, hősünk már hosszú hónapok óta kiadók után kutat, annak ellenére, hogy állítólag két lemeze is készen várja, hogy végre az érdeklődők hallójárataiban leljen otthonra.

 

Most azonban úgy fest, hogy a Prismic Valuta Rising névre keresztelt harmadik albuma, ami legalább január óta esedékes, gazdára talált. Sajnos azonban albumként már egészen biztosan nem lesz kiadva a teljes anyag. A végül Prismic Tops névre keresztelt 6 számos korongot 2010 elején kell majd a Stones Throw lemezek fakkjában keresnünk, hiszen a Now Again Records, a Stones Throw kistesója, fogja hozzánk azt eljuttatni. A kiadványról egyelőre meglehetősen keveset tudni azon kívül, hogy rajta lesznek az Elbow Flood és a Sun-sized Twinkles című számok, illetve, hogy a megjelenés „teljesen meg fogja változtatni az emberek mandarinos sajttortáról alkotott képét”(Dimlite).

Dim az utóbbi hónapokban egyébként körbeturnézta a fél világot Gillermo Scott Herren-nel (Prefuse 73), így még az is elképzelhető, hogy ő segített emberünknek otthonra lelni, hiszen az ő Savath & Savalas projektje alatt született albuma szintén a Stones Throw-on jelent meg. A lényeg, hogy igazán ráfért már Dimlite-ra, hogy lehetőséget kapjon valahol. A 2010-re tervezett zenék némelyike már megvan 2 éves is! Márpedig, ha valaki, akkor ő abszolút megérdemli, hogy egy biztos, promo-val rendesen foglalkozó kiadó álljon a háta mögött, aminek ráadásul még illik is a profiljába.

Dimlite x Stones Throw = ?

A fentieket úgy tűnik Dimlite is kitörő örömmel fogadta, hiszen izgalmában gyorsan ki is rakott oldalára egy ingyenesen letölthető számot, ami valószínűleg szintén megtalálható lesz a Prismic Tops-on. Gyakorlatilag kettőt kattintotok és ott is vagytok, csalódni pedig nem fogtok. Ezt én garantálom.

Reklámok
Dimlite és az ő elveszett albumai

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s