Háztáji hírek

Ez a bejegyzés kivételesen nem a zenéről szól, hanem rólunk. Nem tervezünk sok ilyet írni a jövőben, de most elsütjük az elsőt.

Pár hónappal ezelőtt azért indítottuk el ezt a blogot, mert túlságosan is szeretjük a zenét, ezekről a kiadványokról pedig nem nagyon lehet olvasni másutt magyar nyelven. Szerettük volna, ha ezeket az élményeket meg tudjuk osztani a hozzánk hasonlóakkal, akiknek talán szintén adhatnak valamit ezek a zenék. Nem akarunk ömlengeni, ezért maradjunk a lényegnél, röviden: jelenleg még jobban élvezzük az írást, mint tavasszal, és ha hihetünk a statisztikáknak, akkor ti pedig még jobban szerettek visszajárni ide. Sőt, lassan háromszor annyian vagytok, mint májusban. Ennek természetesen mi nagyon örülünk, mert hiába magunknak írjuk a posztokat, azért mégis jobban esik az embernek, ha többen olvassák el ezeket, és kialakul valamiféle közösségi szellem.

Két fontos dolog viszont történt az elmúlt hónapokban, amik jelentősen befolyásolják a blog működését. 1) vikipop a munkája miatt már nem tud többé hozzájárulni a tartalom bővítéséhez és 2) másik tagunk, eyto szűk két hét múlva elhagyja gyönyörű hazánkat a szerelemtől duzzadó Franciaországért, s bár egyelőre úgy tűnik odakintről is érkeznek majd a posztok hosszú tömött sorokban, azért fennáll a lehetősége, hogy ellepik kinti kötelezettségei. Vagyis, könnyen megeshet, hogy ideig-óráig egyedül marad flynn. Ez nyáron, két hétig még működőképes volt, de ősszel már nem biztos, hogy menni fog (bár frissdiplomás munkanélküliként sajnos van némi esélye, hogy nem fog most hirtelen állást találni, ha már az előző hat hónapban sem sikerült). S itt jöttök a képbe Ti.

Aki kedvet érez ahhoz, hogy a csapat tagja legyen, és rendelkezik egy kevés írói és kritikai érzékkel, vagy csak szimplán szenvedélyesen érdekli a zene (stílustól gyakorlatilag függetlenül) az bátran keressen fel minket. Úgy érezzük, az tesz jót az oldalnak, ha a heti 5-6 frissítés továbbra is stabilan megvan. Ehhez viszont ketten, így, lehet, hogy kevesek leszünk. Ezenkívül a zenei spektrumon is szívesen szélesítenénk. Mi magunk is sok más zenét hallgatunk azokon kívül, amikről írunk, de ha lehet, elkerülnénk, hogy olyanról írjunk, amiben nem érezzük magunkat teljesen otthon. Úgyhogy hajrá art/poszt rockerek, óckúl electrosok, kísérleti ambient fanatikusok, funk/soul szakértők, drone-osok, italodisco tudorok és mindenki ezek között!

Ami minket illet, jelenleg azon dolgozunk, hogy minél több interjút hozzunk tető alá nemzetközi szinten elismert művészekkel, illetve próbálunk valamiféle nyereményjátékot is kitalálni, hogy néha meg tudjunk lepni titeket egy-két aprósággal. Ezek mellett hamarosan érkezik több új rovat is. A Metszet óriási sikere miatt úgy döntöttünk, hogy lesznek ezentúl külön kislemez kritikák is. Na nem kell megijedni, ezzel nem tűnik el a Metszet, sőt, eláruljuk, eyto jelenleg egy modern klasszikus összeállításon dolgozik. Folytatódik nemsokára a Műfajtörténet rovat is a poszt-rave Angliával, és persze sok lemezkritika is várható a jövőben. Vagyis, rengeteg tervünk van, és annál nagyobb a lelkesedésünk, hogy megvalósítsuk őket, de most úgy érezzük, hogy kell egy kis segítség.

Más: ezúton is szeretnénk megköszönni rozmynak, hogy kipofozta a fejlécet, sokkal szebb így a blog. Ezer kösz!

Más2: immár két napja fent vagyunk a Last.fm-en is, csatlakozzatok a bagázshoz minél többen :).

Reklámok
Háztáji hírek

Háztáji hírek” bejegyzéshez ozzászólás

  1. H szerint:

    ez mind oké, de nehogy aztán az ígéretek ellenére eltűnjetek:P

    a fejléc meg gyönyörű, már a múltkor is akartam írni :>

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s