A Brainfeederen debütál Lorn!

Flying Lotus Brainfeeder kiadóján kevés zene jelenik meg, de azok olyan szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hogy a kiváló minőség garantált. Aki tavaly hallotta Ras G lemezét, annak ezt nem kell magyarázni. Aki viszont lemaradt róla, az ne maradjon le a legújabb Brainfeeder megjelenésről, ami az illinoisi nihilből érkező Lornnak lesz a bemutatkozó gyűjteménye. A huszonhárom éves művész Nothing Else című albumát heves figyelmeztetésekkel promótálja a kiadó, ugyanis szerintük annyira brutális, agresszív anyagról van szó, hogy lehet elsőre kevesen fogják megérteni. A hiphop beatmaker kedvenc stílusa mellett electrót, acidet és más, nehéz basszusú stílusokat ötvöz tizenkét zúzós felvételen át, és a nyersességre és vadságra nagyobb garanciát aligha kaphatnánk a ténynél, hogy a kész produkció masterelésével Clarkot bízták meg. Megjelenés: május 25.

Lorn – Nothing Else

01. Grandfather
02. None an Island
03. Army of Fear
04. Bretagne
05. Automaton
06. Void I
07. Void II
08. Tomorrow
09. Glass & Silver
10. Cherry Moon
11. Greatest Silence
12. What’s the Use

Reklámok
A Brainfeederen debütál Lorn!

A Brainfeederen debütál Lorn!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. eyto szerint:

    Ez már vagy fél éve csak jön és jön. Nade legalább már van egy dátumunk ehhh. Amúgy Lorn már nyomja egy ideje, plusz elég termékeny is, ennek tetejében pedig ingyér osztogatja a 320as zenéit a saját ftp-jén keresztül. Szóval ha valaki rajtam kívül is türelmetlenkedne : irány a google!

  2. cutoff szerint:

    a free trackek alapján, bár nem hallgattam végig mindet, ez azért távol van a brutális és emészthetetlen kategóriától. electrot és acidet nyomokban sem fedeztem fel benne, ettől még az album lehet, hogy ilyen lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s